HAPPY BOSS SÖKER AFFÄRSOMRÅDESANSVARIG/KEY ACCOUNT MANAGER

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 10 år sedan – där vi exempelvis har blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsförsäljning som vi vet är det allra viktigaste inom försäljning. Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. Vi erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam.

OM TJÄNSTEN:

Detta är en kombinerad roll där du både är Affärsområdesansvarig för Kaffe/Vatten, men också Key Account Manager med ansvar för ett 50-tal befintliga kunder samt en del bearbetning av nya kunder. Som KAM kommer du främst arbeta mot medelstora och stora företag inom hela Storstockholm och du ansvarar för hela säljprocessen – från att boka möte till avslut samt uppföljning. Som Affärsområdesansvarig är du ytterst ansvarig för hela affärsområdet Kaffe/Vatten med budget och resultatansvarig och kommer att vara den person som finns som resurs för de övriga säljarna när de gäller kunskap kring affärer kopplat till affärsområdet.

VI ERBJUDER:

  • En tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut
  • Ett företag som gillar att jobba tillsammans och som gör många roliga aktiviteter ihop
  • Ett bolag i tillväxt där du som medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas
  • Bra villkor och goda möjlighet att tjäna pengar

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, men för att lyckas i rollen och trivas hos oss på Happy Boss tror vi också att det är viktigt att du:

  • Har jobbat ett par år med försäljning – gärna inom kaffelösningar
  • Är mål och resultatinriktad
  • Är prestigelös, orädd och gillar att gå utanför din comfortzone
  • Gillar högt tempo, tycker om att träffa nya människor och älskar att göra affärer
  • Är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål

Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik och nytänkande organisation.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Skicka gärna in din ansökan redan idag – urval sker löpande. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar. Senaste bokslutet omsatte Happy Boss ca 113 miljoner och har som mål att inom 3 år omsätta 300 miljoner. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter