Account Manager/Säljare till Kokemuksia.fi/Erfarenheter.se

Nu har du som är i början av din säljkarriär chansen att vara med på en resa som ingen vet var den slutar. Kokemuksia.fi eller Erfarenheter.se som vi heter på svenska – är ett bolag välkänt på den finska marknaden och nu ska vi etablera oss på den svenska. I Finland har vi skapat ett så pass bra rykte och varumärke att kandidater aktivt söker sig till oss – och nu ska vi göra samma resa i Sverige. Ska du med?

Detta är en roll för en person som gillar utmaningar, som vill vara första säljaren på plats i Sverige, som vill ha möjligheter att växa internt om man visar framfötterna och som vill representera en produkt/tjänst som är lätt för kunderna att se både fördelar och nytta med. 

Eftersom att vi är nya på den svenska marknaden kommer ditt fokus att ligga på att bearbeta nya kunder. Du söker personer på C-level nivå som HR-chef, Marknadschef eller VD. Du ansvarar för hela processen – från att prospektera och boka mötet till att träffa kund och komma till avslut.

Kulturen hos oss på Kokemuksia.fi/Erfarenheter.se är öppen och tillåtande – det är ok att göra misstag och har vi en idé så testar vi den. Hos oss får du vara den du är – du behöver inte vara en superhjälte för att vi ska ta emot dig med öppna armar. Och vi jobbar hårt – vi vill hela tiden utvecklas och göra saker och ting bättre, mer effektivt och i slutändan få ännu nöjdare kunder. 

För oss är det viktigt att det är rätt person med rätt inställning, attityd och driv. Men om vi ska ta upp några få saker som kan vara bra att ha med sig, kan det vara:

  • Att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Om du har jobbat med liknande produkter är det ett plus
  • Att du har ett bra kontaktnät av marknadschefer, HR-chefer och eller Vd:ar
  • Att du är duktig på att motivera och driva på dig själv
  • Att du tycker om att prestera mot uppsatta mål
  • Att du hungrig och älskar att göra affärer

Hos oss på Kokemuksia.fi/Erfarenheter.se har du om du vill otroligt stora möjligheter att utvecklas och göra en karriär. Nya roller kommer att inom kort öppna sig på bolaget eftersom att vi ska växa kraftigt under de närmsta åren.

Låter det som en spännande utmaning? Slå en signal om du vill veta mer alternativt skicka in din ansökan redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Kokemuksia.fi är ett finländskt bolag som skapar förtroende mellan företag och deras kunder. Kokemuksia.fi dokumenterar äkta och objektiva erfarenheter från kunder och anställda i Finland och på andra håll i Europa, USA och Kanada. Kokemuksia transformerar deras upplevelser till säljande videor och texter som talar till våra känslor, oavsett land och språk.

Sökord: Säljare, AM, Account Manager, Kundansvarig, Stockholm, Sthlm, Startup, Internationell, Media, Video, Film, Marknadsföring, Erfarenheter, Marknad

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter