KEY ACCOUNT MANAGER

Lin Education hjälper svensk skola, företag och organisationer med lärande i ett digitaliserat samhälle. Nu söker vi en Key Account Manager till vårt gäng i Stockholm. Som KAM på Lin Education leder du ett team som består av både kollegor och samarbetspartner med syfte att skapa så nöjda kunder som möjligt. I din produktportfölj ingår i huvudsak datorer och annan hårdvara och fokus kommer att ligga på att bearbeta och vinna nya kunder. Ingen vecka kommer att vara den andra lik, men vårt fokus ligger på en nära kontakt med kunden – och dina kunder är framför allt kommuner och friskolor i Stockholmsregionen. För att lyckas som KAM hos oss är du proaktiv och social. Har du dessutom skinn på näsan och en stor portion tålamod med tanke på att våra säljprocesser kan vara långa, så är det ett stort plus. Vi strävar gemensamt mot uppställda mål och att göra en bestående skillnad i lärande för skola, företag, samhälle och världen.

VI ERBJUDER:

 • En organisation som hela tiden växer och utvecklas
 • En bra stämning och kultur på bolaget
 • Ett företag att vara stolt över – vi utvecklar svensk skola
 • Stor frihet men också stort ansvar
 • Coola lokaler – granne med Tele2 Arena

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har förmågan att hantera komplexa affärer i kombination med en förståelse för hur kommuner fungerar
 • Gärna har en bred kompetens inom lärande och digitalisering
 • Tycker om människor och trivs med att stödja, utveckla och utmana våra kunder
 • Driver din säljprocess strukturerat och tydligt ända in i mål

MERITERANDE:

 • Om du har ett upparbetat kontaktnät inom kommun/friskolor
 • Har jobbat med verksamhetsutveckling
 • Har erfarenhet av att sälja hårdvara

Är du en person som drivs av att utveckla svensk skola, vill vara spindeln i nätet och ser lösningar snarare än problem, då kanske det är dig vi söker?! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Lin Education grundades 2008. Vår mission är att sammanföra teknik och pedagogik för att göra lärande roligare och mer tillgängligt. Vi erbjuder inte bara digitala verktyg utan utvecklar också eget digitalt innehåll för skolor, företag och organisationer, samt erbjuder processledning och kompetensutveckling kring lärande. Vi arbetar med över 60 kommuner över hela landet och har idag över 250 000 digitala verktyg i skolor och förskolor runt om i Sverige. Varje år arrangerar vi över 1 000 utbildnings­insatser om lärande, utveckling och digitalisering. Över 40 000 personer använder våra egenutvecklade produkter för lärande. Vi är idag drygt 100 medarbetare på våra mötesplatser i Göteborg, Stockholm, Malmö, Karlstad och Umeå. Läs gärna mer på lineducation.se.

Sökord: KAM, Key Account Manager, projektledare, säljare, Stockholm, Sthlm, AM, Account Manager, försäljning, rekrytering, skola, kommun, friskola, utbildning, digitalisering,

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter