Vi växer och blir fler – Vill du bli en av oss?

Att designa ett modernt kontor är bara hälften av resan mot en effektiv, dynamisk och spännande arbetsplats. För att få det att blomstra genom att förhindra vardagliga problem som dubbelbokade konferensrum eller trasiga skrivare behöver du ett hjälpande verktyg. Det är här Flowscape och vårt IT-system för smarta kontor, Workplace Experience Systems, kommer in.

Flowscape är ett tillväxtbolag som sedan starten 2011 tagit stora steg till att vara där vi är idag. Vi växer ytterligare och söker denna gång en Key Account Manager. Som KAM på Flowscape kommer du att bearbeta, utveckla och samarbeta med stora kunder som främst befinner sig på den svenska och nordiska marknaden. Detta är en KAM-roll men innebär inte bara förvaltning, du ska också tycka om att hitta och skapa nya kundsamarbeten – annars är det en klassisk säljroll där du ansvarar för hela processen från start till mål.

VI ERBJUDER DIG:

  • En bra arbetsgivare som bryr sig om sina anställda
  • Att arbeta med en teknik och produkt där det kommer att hända mycket under de närmaste åren
  • Att vara på med på en resa där vi ska växa ytterligare 
  • Att bli en viktig spelare i vår organisation – vi vill att du är med och bidrar med dina tankar och idéer

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har mycket Energi, är Orädd och älskar nya utmaningar
  • Är van och tycker om att ta stort Ansvar
  • Har en inbyggd Trygghet – du har förmågan att hantera många olika typer av situationer 
  • Har en senioritet i din roll som säljare och ditt fokus ligger i att leverera kvalitet
  • Pratar och skriver svenska och engelska obehindrat

Låter det som en lockande utmaning? Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Flowscape grundades 2011 av doktor Peter Reigo och Johan Hägerlöf. Tidigare hade grundarna arbetat i företag som Ericsson och Scania i många år. Där upptäckte de baksidan med att arbeta i ett öppet landskap och blev fast beslutna att göra något åt ​​det. När man startade Flowscape kombinerades denna personliga erfarenhet med den tekniska expertis som de två ingenjörerna hade. Den senaste tekniken för inomhuspositionering användes för att skapa den helt nya innovationen. I början av 2014 lanserades produkten på marknaden. Idag har Flowscape cirka 35 anställda och har huvudkontor i Stockholm samt även kontor i Malmö och London. Flowscape är en av världens ledande leverantörer av IT-system för smarta kontor, Workplace Experience Systems.

Sökord: KAM, Key Account Manager, Säljare, Stockholm, Norden, Engelska, Försäljning, Sälj, IT, Mjukvara, Tillväxtbolag, Säljare, AM, IT-system

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter