Vi söker en Teamleader med inriktning Telefoni

Happy Boss affärsidé är att erbjuda flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till företag i Sverige. Vi erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper kunden att hitta den bästa lösningen för just dem inom dokumenthantering, videokonferensteknik, kaffemaskiner, kontorsförbrukning, posthantering, IT och telefoni.

Nu söker vi på Happy Boss en Teamleader som ska ansvara för affärsområdet Telefoni. Som Teamleader är du ytterst ansvarig för hela affärsområdet telefoni med budget och resultatansvar. Du kommer vara med och planera en ny 3-årsplan för affärsområdet telefoni och vara med och implementera denna. I denna roll kommer du också att ha ansvar för ett eget team av säljare som du ska coacha, leda och inspirera. Det ingår också att själv aktivt jobba med försäljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom alla våra affärsområden.

VI ERBJUDER:

  • En tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut
  • Ett företag som gillar att jobba tillsammans och som gör många roliga aktiviteter ihop
  • Ett bolag i tillväxt där du som medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas
  • Bra villkor och goda möjlighet att tjäna pengar

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, men för att lyckas i rollen och trivas hos oss på Happy Boss tror vi också att det är viktigt att du:

  • Har jobbat ett par år med försäljning – gärna inom Telefoni
  • Är mål och resultatinriktad
  • Är prestigelös, orädd och gillar att gå utanför din comfortzone
  • Gillar högt tempo, tycker om att träffa nya människor och älskar att göra affärer
  • Är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål

Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik och nytänkande organisation. Ett naturligt nästa hos oss skulle kunna vara Key Account Manager, Teamledare eller Affärsområdesansvarig.

Låter det som något för dig eller någon du känner? Slå en signal om du vill veta mer alternativt skicka in din ansökan redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 5 år sen – där vi exempelvis har blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsförsäljning som vi vet är det allra viktigaste inom försäljning. Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. Vi erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar. I år omsatte Happy Boss ca 67 miljoner och ska nästa år omsätta 100 miljoner. När vi lyckas med det åker hela företaget till New York för att fira. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

Sökord: säljare, sälj, försäljning, AM, Account Manager, Stockholm, telefoni, telecom, telekom, telekommunikation, telecommunication, it, B2B,

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter