Key Account Manager/Affärsutvecklare – Gothia Fortbildning

Gothia Fortbildning erbjuder kompetensutveckling för yrkesverksamma inom vård, omsorg och skola. Vi erbjuder pålitlig och relevant kunskap genom böcker, tidningar, konferenser och digitala tjänster.

Nu söker vi vår nästa efterlängtade medarbetare – en Key Account Manager. En ny roll i vår organisation, vilket innebär att du kommer att vara en viktig del i att bygga vår proaktiva försäljning och säljstruktur. Förutom skräddarsydda lösningar har du massor av spännande böcker, konferenser och tidningar att erbjuda dina kunder. Vi vill förstärka våra samarbeten med våra befintliga kunder samt etablera nya kundkontakter och fånga upp deras behov. 

Förutom klassiska säljuppgifter som att boka möten, träffa kunder, skapa goda kundrelationer är det av stor vikt att förstå och skapa lösningar utefter kundens egna behov samt närvara vid mässor och stora event. Under 2019 kommer vi att utveckla ett nytt stort projekt där du kommer att ha en central roll. Du kommer att ha din bas i Stockholm men täcka in hela Mellansverige.

VI ERBJUDER:

 • Högt i tak med möjlighet att testa nya saker
 • Platt organisation med korta beslutsvägar
 • Stabila ägare
 • Att jobba med högaktuella frågeställningar
 • Möjligheter att påverka vårt erbjudande samt skapa din roll

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har förmågan att förstå och möta kundens behov
 • Drivs och motiveras av att nå uppsatta mål

DET ÄR POSITIVT OM DU ÄVEN:

 • Har ett samhällsintresse och tycker om att lära dig nytt
 • Har förmågan att kunna lyssna in vad kunden säger och förstå vad kunden inte säger
 • Har förmågan att ta in rummet, kunden och göra avtryck.
 • Inser vikten av att nätverka
 • Är en hungrig säljare och duktig relationsskapare

STORT PLUS I KANTEN:

 • Om du tidigare jobbat mot offentlig sektor, kommun/skola och med det har en förståelse för målgruppen
 • Om du har en bakgrund inom läraryrket

Vill du vara en del av vårt gäng? Vill du vara med att kompetensutveckla svensk skola, förskola och äldreomsorg? Skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande!

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Gothia Fortbildning erbjuder kompetensutveckling för dig som arbetar inom Sveriges viktigaste yrken: förskolaskolasocialt arbeteäldreomsorghälso- och sjukvård samt tandvård. Vi erbjuder pålitlig och relevant kunskap genom böcker, tidningar, kurser, konferenser och digitala tjänster.

Vår verksamhet bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet, vi följer aktivt ny forskning och samhällsdebatt för att kunna erbjuda dig den mest relevanta kompetensutvecklingen. Målet är att sprida kunskap som inspirerar och gör nytta. Vi hjälper den som hjälper och stöttar den som stöttar.

Gothia Fortbildning har funnits sedan 1951 och är en del av koncernen Berling Media. En av våra framgångsfaktorer är vårt nära samarbete med professionen. Många av våra produkter är framtagna tillsammans med organisationer som BrisRädda BarnenSvensk sjuksköterskeförening och Svenska Psykiatriska Föreningen.

Sökord: försäljning, sälj, säljare, Account Management, AM, Key Acoount Management, KAM, Stockholm, Sthlm, Publicsector, Kommun, Skola, Stat, Förskola, äldreomorg, hälsoochsjukvård, lärare, rektor,

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter