SUPEROFFICE SÖKER EN ACCOUNT MANAGER

SuperOffice är en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar och erbjuder ett av marknadens mest användarvänliga och uppskattade CRM-system. Nu söker vi en Account Manager till vår växande säljorganisation. Ditt uppdrag kommer att vara att sälja verktyget SuperOffice CRM till SMB-marknaden. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder och du driver hela säljprocessen från början till slut; alltifrån att boka kundmöten, genomföra kvalificerade möten med behovsanalys, till presentation av kundanpassade lösningar, avtalsförhandling och avslut. För att lyckas i rollen krävs målfokus, lyhördhet, engagemang, kreativitet och ett stort eget driv. 

Hos oss på SuperOffice har du chansen att få representera ett starkt varumärke och hjälpa andra sälj- och kundserviceorganisationer att nå sina mål genom vår prisbelönta CRM-lösning. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och en spännande roll i ett ungt och framgångsrikt säljteam. Här har du alla möjligheter att utvecklas, ta ansvar och växa. Ta chansen och bli en av oss!  

VI ERBJUDER:

  • Ett självständigt och omväxlande arbete
  • Spännande utmaningar med möjlighet till utveckling – både som person och säljare
  • Stor frihet att påverka din egen arbetsdag och framgång
  • Möjlighet att arbeta med en marknadsledande produkt

VI SÖKER DIG SOM:

  • Är resultatinriktad och självgående och kan planera och prioritera i förhållande till din budget
  • Är en lagspelare, men samtidigt trivs med att arbeta i en fri och självständig roll med högt uppsatta mål
  • Är driven, uthållig och positiv 
  • Har minst 2 års erfarenhet från B2B-försäljning

MERITERANDE:

  • Om du arbetat med försäljning av mjukvara alternativt ERP-system eller CRM (Customer Relationship Management).

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Vår passion för kundvård har gjort SuperOffice till en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar på B2B-marknaden. Fördelarna med ett CRM-verktyg är ovärderliga. Vi har hjälpt tusentals kunder att hitta, vinna och utveckla sina kunder. Vi har vunnit PC Worlds ”Bäst i Test” fyra gånger och det är vi väldigt stolta över. SuperOffice är ett internationellt företag med egna kontor i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, England och Schweiz. Läs mer om oss på www.superoffice.se. 

Sökord: AM, Account Manager, Säljare, Försäljning, CRM, Säljstöd, Sälj, SaaS, Mjukvara, Molntjänst, lösning, B2B, IT, Stockholm, Sthlm,

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter