INNOFACTOR SÖKER EN KEY ACCOUNT MANAGER

Innofactor är en ledande leverantör av digitaliserings- och molnlösningar i Norden. Vi är Microsoft Partner och vår uppgift är att hjälpa våra kunder att digitalisera sin verksamhet, främja samarbetssätt och utveckla sina affärsprocesser.

Nu söker vi en Key Account Manager (KAM) som ska bli en del av vårt framgångsrika team. Arbetet som KAM på Innofactor innebär en blandning av strategiskt tänkande och operativa insatser. Du får goda möjligheter att använda och utveckla ditt affärsmannaskap och påverka såväl ditt eget som företagets resultat. Du ser det som naturligt att arbeta med långsiktighet, förtroende och kompetens som ledord i affärsrelationerna.

Som KAM ansvarar du för hela affären och driver alla delar från förfrågan till signering, vilket inkluderar att skriva offerter, skapa kalkyler samt utforma avtal. Du kommer att arbeta med kundutveckling och lösningsförsäljning av Innofactors produkter och tjänster mot ett antal utvalda befintliga kunder – bearbetning av nya kunder kan också förekomma.

VI ERBJUDER DIG:               

 • Stora utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag
 • Ett modernt företag med modernt ledarskap
 • En öppen och hjälpsam kultur – vi delar kunskap med varandra
 • Balans mellan privatliv och arbetsliv – vi har en sund syn på arbete
 • Lokaler i centrala Stockholm – närmare bestämt på Drottninggatan
 • Gemensamma aktiviteter – både för kompetensutveckling samt för att bygga och behålla gemenskapen

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har erfarenhet av lösningsorienterad försäljning av komplexa IT-lösningar
 • Har erfarenhet av att kommunicera och sälja lösningar till kundens högsta ledning
 • Har förmågan att ta en ledande roll i affärsteamet och aktivt arbeta tillsammans med andra projektmedlemmar, ofta i flera parallella affärsprojekt på olika kunder samtidigt
 • Har erfarenhet av att driva komplexa offert- och avtalsförhandlingar
 • Har förmågan att utifrån en kunds utmaningar i verksamheten se potential och affärsmöjligheter samt driva säljprocessen mot avslut

MERITERANDE:

 • Högskoleutbildning/Eftergymnasial utbildning eller motsvarande 

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Innofactor är en ledande leverantör av digitaliserings- och molnlösningar i Norden. Vår uppgift är att hjälpa våra kunder att digitalisera sin verksamhet, främja samarbetssätt och utveckla sina affärsprocesser genom att använda data-drivet beslutsfattande och säkra molntjänster. Vår kundbas består av över 1 500 kommersiella och offentliga verksamheter samt branschorganisationer. Innofactor finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland och vi är totalt över 600 medarbetare som brinner för den digitala transformationen. Innofactor har sitt kontor på Drottninggatan i centrala Stockholm.

Sökord: KAM, Key Account Manager, Affärsutveckling, Säljare, Försäljning, Sälj, Saas, Molntjänst, lösning, B2B, IT, Stockholm, Sthlm,

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter