NU SÖKER VI PÅ KUNDO YTTERLIGARE EN ACCOUNT MANAGER

Vill du vara med att bygga upp ett snabbväxande företag till något stort? Vill du ha spännande möjligheter till framtida karriärvägar? Vill du sälja mot Sveriges storbolag, kommuner och myndigheter och på sikt mot hela Norden?

kundo-nice-all.jpg

Kundo bygger molntjänster för kundservice. Vi är ett litet men snabbväxande företag med många av Sveriges största bolag och mest kända varumärken som kunder. Hos oss har säljresan precis börjat och du kommer att vara otroligt viktig för att vara med och bygga bolaget. För dig som säljare finns det oändligt kvar att göra samtidigt som du har en riktigt bra produkt och gedigna referenser i ryggen. Du kommer vara ansvarig för hela säljprocessen – alltifrån att boka möten till att genomföra dem och driva affären i mål. Vi är självfinansierade och styr bolaget själva. Kontoret hittar du vid Mariatorget i Stockholm och vi är idag 25 coola och kompetenta kollegor.

VI ERBJUDER:

 • Dig möjlighet att utvecklas inom försäljning och skapa ett nätverk med Sveriges största bolag
 • Bli en del av ett sammansvetsat team där vi har roligt tillsammans och där det satsas på engagemang och trivsel
 • Dig att växa tillsammans med oss där det finns goda karriärmöjligheter internt, både inom och utanför Sveriges gränser
 • Dig möjligheten att tjäna väldigt mycket pengar och antagligen ha en högre lön än vår VD
 • Dig möjlighet till att bli delägare

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en stark vilja att prestera och tycker om att sätta upp tuffa mål
 • Har förmågan att argumentera för din sak, är representativ och älskar att träffa kunder
 • Förstår att försäljning kräver hårt arbete samtidigt
 • Är analytisk och har god affärsförståelse
 • Har några års erfarenhet av försäljning – antingen B2B eller via telefon

MERITERANDE:

 • Om du har kunskap inom något av de nordiska språken – vi kommer att expandera i Norden

Det är svårt att veta om vi passar ihop bara baserat på en text såhär. Men om du har frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till petra.bruna@kundo.se eller 076-0004131 eller ansök direkt på jobb.kundo.se.

Kundo är ett Software as a Service-bolag som utvecklar och säljer moderna verktyg för digital kundservice. Våra molntjänster ger vår kunder bättre och mer effektiv kunddialog. Med våra verktyg får företag bättre möjlighet att lyckas med sin kundservice digitalt, med de förväntningar på transparens och tillgänglighet som kunder har idag. Vår vision är att varje kunddialog ska skapa värde. I centrum för våra produkter och värderingar står tron på att alla företag har mycket att vinna på att bygga goda kundrelationer. Vi ser inte kundservice som en nödvändig kostnad, utan en investering i marknadsföring. Våra kunder är främst svenska bolag, men tjänsterna finns tillgängliga på 9 språk och används av flera internationella företag. Kundo grundades 2010 och har idag 25 anställda.

Sökord: AM, Account Manager, Stockholm, Sthlm, Säljare, Försäljning, Sälj, Kundtjänst, Saas, Molntjänst, lösning, B2B.

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter