Vi söker en vass IT-säljare/Account Manager – är det du?

Citedo är ett IT-tjänsteföretag med print som specialnisch. Vi finns i Stockholm, men vårt servicenätverk sträcker sig över hela Norden. För små och medelstora företag fungerar vi ofta som en extern IT-avdelning med ansvar för allt från analys till hårdvara, drift och support.

Nu söker vi en IT-säljare/AM till säljteamet. I rollen som IT-säljare/AM kommer ditt fokus att ligga på att skapa nya kunder och affärsmöjligheter i kombination med förvaltning och vidareutveckling av existerande kundkonton. Du ansvarar för hela säljprocessen – från att skapa möten, ta fram och presentera kundanpassade lösningar, skapa offerter samt att skriva avtal med kunden. Du har stort utrymme att självständigt planera dina dagar och forma strategier för hur du ska utveckla och skapa nya kundrelationer.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är proaktiv, målinriktad och framför allt uthållig. Du har jobbat som säljare i ett antal år och vet vilket jobb som krävs för att lyckas.

VI ERBJUDER:

 • Ett bolag som är i tillväxt – du får vara med på en resa
 • Duktiga kollegor att samarbeta med och lära av
 • Ett bolag som ligger långt fram inom IT-lösningar
 • Moderna och nyinredda lokaler
 • Ett etablerat bolag på marknaden – funnits sedan 1998
 • Bra villkor inklusive tjänstebil

VI SÖKER DIG SOM:

 • Gärna har tidigare erfarenhet från IT-försäljning
 • Har jobbat ett par år med B2B-försäljning
 • Är uthållig, målinriktad och tycker om att göra affärer
 • Har förmågan att skapa ett värde för kunden
 • Driver kunden och samarbetet framåt

Vårt mål är att vara landets mest attraktiva arbetsgivare för dig som kombinerar stort kunnande med engagemang och servicekänsla. Delar du våra värderingar kring transparens, tydlighet och kundfokus så kanske du kan bli en av oss. Vår vision är att år 2021 vara Sveriges bästa arbetsplats – Great Place to Work. Vill du vara med på resan?

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Citedo är ett IT-tjänsteföretag med print som specialnisch. Vi finns i Stockholm, men vårt servicenätverk sträcker sig över hela Norden. För små och medelstora företag fungerar vi ofta som en extern IT-avdelning med ansvar för allt från analys till hårdvara, drift och support. Stora koncerner outsourcar gärna all sin print till oss. Gemensamt för alla våra kunder är att de alltid möts av ett äkta engagemang och stark servicevilja.

Sökord: AM, Account Manager, Säljare, IT-säljare, IT, Lösningar Saas, Solution, Stockholm, Försäljning, Sälj, Försäljare, HP, 

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter