Valio söker en Key Account Manager för affärsområdet Foodservice.

Vi söker nu en Key Account Manager med gedigen erfarenhet från affärsområdet Foodservice. Du kommer representera Valios varumärke inom kategorin mejeri för området Foodservice. Hos oss får du möjlighet att göra positiv skillnad kring livsmedel. Vi tror att du är en person som tillför strategiskt tänkande och affärsmässighet samtidigt som du har en stark genomförandeförmåga. Du drivs av att bygga långsiktiga affärsrelationer och utveckla affären vilket i sin tur skapar lönsamhet för bägge parter.

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att utifrån Valios strategiska mål, driva och utveckla affärsområdet Foodservice. Du kommer att ansvara för försäljning och lönsamhet hos några av våra nyckelkunder.
Detta innebär ansvar för alla offentliga anbud, prognoser, kampanjer samt driva försäljningen med våra grossister på central nivå. En stor del av arbetet är att skapa rätt förutsättningar och arbetsunderlag för säljkåren som du kommer att ha ett nära samarbete med.

Du utgår från vårt kontor i Stockholm och rapporterar till Försäljningschefen för Foodservice.

Denna roll kräver att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom Foodservice. En naturlig förståelse för kundens affär och utmaningar parat med ett brinnande intresse för mat är en förutsättning för att lyckas i rollen. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en erfaren och kompetent organisation.

Vi erbjuder dig:

 • Ett modernt arbete där du arbetar med ett marknadsledande varumärke
 • Ett arbete i ett kundorienterat företag där ”hälsa och välmående” är några av våra värdeord
 • Ett kreativt arbete med möjlighet till personlig utveckling
 • Engagerande, stöttande kollegor med ett gemensamt fokus
 • Ett kreativt arbete med frihet under ansvar
 • Bra arbetsmiljö och villkor

Vi söker dig som:

 • Har ett stort affärssinne och erfarenhet från förhandling på central nivå
 • Har gedigen erfarenhet från bransch och marknad kring Foodservice
 • Är van att arbeta med prognoser, kundplan, affärsplan, kampanjer och projekt på central nivå
 • Är affärsmässig, analytisk, lösningsorienterad i ditt arbete
 • Har ett brinnande intresse för mat och matlagning
 • Är driven, passionerad, kvalitetsmedveten och strukturerad
 • Har gymnasieutbildning samt eftergymnasial utbildning
 • Har goda kunskaper i engelska samt Officepaketet

Har du en restaurangutbildning eller motsvarande utbildning är detta ett plus. Tjänsten kräver också att du har goda kunskaper kring LOU.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. För att söka tjänsten följer du ”ansök knappen” nedan.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Cecilia Arbestål. Önskas ytterligare information når du Cecilia på cecilia.arbestal@najspeople.se alternativt 0709-76 47 09.

Mer om Valio:

Valio har utvecklat produkter för människors hälsa samt välmående sedan början av 1900-talet och har funnits i Sverige sedan 1994. . Valio var först i Sverige med laktosfria produkter och har idag ett av marknadens bredaste sortiment. De senaste tio åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 2017 995 MSEK. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter fortsätter även i framtiden. Läs gärna mer på : www.valio.se

Sökord: Key Account Manager, KAM, restaurang och storhushåll, HORECA, foodservice, food service, restaurang & storhushåll, restaurang, storhushåll, grossister, hotell, kommun, mat, storkök, livsmedel, livsmedelsindustri, färska kylda produkter, mat, matintresse, catering, kedjekunder, slutförbrukare, senior, erfaren, nyckelkunder, försäljningsjobb, säljjobb, försäljning, säljare, fältsäljare, distriktssäljare, sälj, distrikt, fält, fältsäljare, distriktssäljare, distriktsäljare, sales, B2B, regionansvarig, regionsansvarig, distriktsansvarig, distriktansvarig, sales, field sales, representative, jobb, job, karriär, career, medarbetare

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter