KUNDANSVARIG SÄLJARE – DIGITALA LÄROMEDEL 

 

Digitaliseringen i skolan är under stark utveckling och Gleerups är idag marknadsledande inom digitala läromedel. Vi växer så det knakar och vill utöka vår organisation med ytterligare en Kundansvarig säljare. Du kommer att bli en nyckelperson för att fortsätta utveckla och vårda den efterfrågan på digitala läromedel, som nu ökar i snabb takt.

I rollen som kundansvarig säljare kommer du självständigt driva, utveckla och vårda affärer och kunder. Du bearbetar aktivt beslutsfattare på olika nivåer, d.v.s. lärare, rektorer, friskolekoncerner samt förvaltningar.

ARBETET INNEBÄR I HUVUDSAK ATT:

  • Självständigt bearbeta och utveckla nya och befintliga kunder genom besök hos beslutsfattare inom skolväsendet
  • Presentera vårt erbjudande, sköta förhandlingar och göra egna avslut
  • Förbereda och hålla presentationer och utbildningar hos kunder samt närvara vid mässor och konferenser

Du har din bas i hemmet och bearbetar Stockholm med omnejd tillsammans med övrig säljkår bestående av en avdelningschef samt sex Kundansvariga säljare. Tjänsten är förenad med resor och du får räkna med ca 35–40 övernattningar per år.

VI ERBJUDER:

  • Dig möjlighet att utvecklas och växa inom organisationem
  • Ett företag som är marknadsledande med ambitioner att fortsätta växa
  • Ett härligt säljgäng som inspirerar och motiverar varandra

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har ett stort intresse för försäljning       
  • Har ett intresse för skolans digitalisering och utveckling – har du en bakgrund som lärare, IKT-pedagog eller skolledare är detta ett plus
  • Kan och tycker om att hålla utbildningar och större presentationer

MERITERANDE:

  • Om du har tidigare erfarenhet av försäljning mot skolmarknaden

Din personlighet är viktig. Du har en stark, inre drivkraft att åstadkomma resultat, stor initiativkraft samt kundfokus. Detta tillsammans med god förmåga att planera och organisera ger dig bra grundförutsättningar för att lyckas i rollen. Det är viktigt att du är duktig på att skapa och underhålla personliga nätverk och samverka med andra. Du är prestigelös, lyhörd, övertygande och trovärdig samt en god pedagog vid utbildningstillfällen.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Gleerups är en av Sveriges ledande aktörer för framgångsrikt lärande. Utifrån en stark pedagogisk plattform och ett tydligt användarfokus vill vi bidra till att bygga världens bästa skola och högskola. Genom ett aktivt och nära samarbete med lärare, elever, skolledare och forskare utvecklar vi innovativa verktyg för framgångsrikt lärande. Idag är vi ca 65 anställda. På www.gleerups.se hittar du mer information om oss.

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter