Peka Kroef söker en Key Account Manager för affärsområdet HORECA/ Restaurang & Storhushåll. 

             

Vi söker nu en erfaren Key Account Manager för affärsområdet HORECA/ Restaurang & Storhushåll som skall arbeta med våra färska kylda potatisprodukter. Vi tror att du har ett brinnande affärsintresse och förmågan att bygga relationer både internt och externt.

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, strukturerad och målfokuserad. För dig är det naturligt att arbeta självständigt dvs. du driver själv på ditt arbete för att nå uppsatta mål. Arbetet kräver att du har tidigare erfarenhet från försäljning mot HORECA/ Restaurang & Storhushållsmarknaden samt därmed en god förståelse för branschen.

Huvuduppgiften i denna roll är att underhålla och utveckla befintliga kunder dvs. vårt samarbete med grossister runt om i Sverige. Du kommer också arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter mot t.ex. kedjekunder och slutförbrukare. Till din hjälp har du ett mycket starkt varumärke samt en kompetent organisation. Tillagning av våra produkter hos kunder och på mässor tillhör vardagen, därför är det viktigt att du har ett stort intresse för mat.

Du utgår från säljkontoret i Stockholm och har hela Sverige som ditt arbetsområde. Övernattningar inom arbetsområdet är ca 30/ år. Tänkt bostadsort är Stockholm med omnejd. Du rapporterar till VD för Peka Kroef Sverige.

Vi erbjuder dig:                             

  • Ett utvecklande arbete med ett starkt och etablerat varumärke
  • En organisation där du har möjlighet att påverka utvecklingen
  • En möjlighet till personlig utveckling
  • Ett kreativt arbete
  • Frihet under ansvar
  • Konkurrensmässig lön och förmåner

Vi söker dig som:

  • Har gedigen erfarenhet av uppsökande försäljning och förhandlingsvana
  • Har erfarenhet från försäljning mot HORECA/ Restaurang & Storhushåll
  • Är kreativ och flexibel dvs. inte rädd för förändringar
  • Är strukturerad och har en god planeringsförmåga

Har du erfarenhet av att arbeta mot den offentliga sektorn är detta meriterande.

Låter detta intressant?Välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten ska tillsättas omgående. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. För att söka tjänsten följer du ”ansök knappen” nedan. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Cecilia Arbestål. Önskas ytterligare information når du Cecilia på cecilia.arbestal@najspeople.se alternativt 0709-764709.

Familjeföretaget Peka Kroef är specialiserade på färska, kylda potatisprodukter. Sedan 1970 har vi ständigt tänjt på gränserna för våra produkter: fräschare, färskare och ännu bättre. Peka Kroef är ett snabbväxande och innovativt livsmedelsföretag. På europabasis är vi en av de största aktörerna inom segmentet. I Sverige är vi marknadsledare inom dagligvaruhandeln och är främst kända för våra goda potatisgratänger. Vid våra egna produktionsenheter i södra Holland arbetar ca 300 anställda varje dag för att ge god service till alla våra kunder i ca 20 olika länder. Läs gärna mer på www.pekakroef.com 

Sökord: Key Account Manager, KAM, restaurang och storhushåll, HORECA, foodservice, food service, restaurang & storhushåll, restaurang, storhushåll, grossister, hotell, kommun, mat, storkök, livsmedel, livsmedelsindustri, färska kylda produkter, mat, matintresse, catering, kedjekunder, slutförbrukare, senior, erfaren, nyckelkunder, försäljningsjobb, säljjobb, försäljning, säljare, fältsäljare, distriktssäljare, sälj, distrikt, fält, fältsäljare, distriktssäljare, distriktsäljare, sales, B2B, regionansvarig, regionsansvarig, distriktsansvarig, distriktansvarig, sales, field sales, representative, jobb, job, karriär, career, medarbetare

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter