Clear Channel är marknadsledande inom utomhusreklam och söker nu dig som vill bli en del av vårt säljteam. Som Account Manager hos oss ansvarar du för försäljning gentemot företag och media/reklambyråer, som vill använda våra kanaler för att nå ut till sina kunder. I rollen ingår bearbetning och utveckling av både nya och befintliga kunder och du har stort eget ansvar när det gäller att driva försäljningsprocessen framåt. Du prospekterar, bokar möten, förhandlar och går på avslut. För detta krävs att du arbetar långsiktighet i dina relationer och har förmågan att både utveckla och bibehålla dina kontakter. För att lyckas behöver du ha högt tempo, ha förmågan att kunna prioritera och vara duktig på att strukturera upp ditt eget arbete.

VI ERBJUDER:

  • En kultur präglad av ambition, laganda och vinnarinstinkt
  • En möjlighet att växa och utvecklas inom företaget
  • Ett marknadsledande företag med ambitioner att fortsätta växa
  • Ett grymt säljgäng där alla bidrar med positiv energi till varandra

VI SÖKER DIG SOM:

  • Gärna har en eftergymnasial utbildning
  • Har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning – meriterande med erfarenhet från media eller mediaförsäljning
  • Är nyfiken och inte är rädd för att ta sig an nya utmaningar
  • Är beredd att gå den extra milen för att lyckas
  • Har sinne för affärsmöjligheter och har förmågan att snabbt skapa god kontakt med nya människor

Hos oss har du möjlighet till en framgångsrik karriär inom försäljning på ett företag som vill se sina anställda lyckas. Du kommer att knyta värdefulla kontakter, utmanas rejält och få gedigen kunskap och erfarenhet inom försäljning. Är du den vi söker?

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi är även en del av Clear Channel Outdoor och finns representerade i över 50 länder på 5 kontinenter. I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden, och vi drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

 Sökord: AM, Account Manager, Stockholm, Säljare, Försäljning, Media, 

Dela annons

Dela på LinkedIn   Dela på Facebook   Dela på Twitter