Vi lägger inte upp alla våra uppdrag på hemsidan, så är du ute efter nya utmaningar slå oss en signal så pratar vi mer. Du kan också registera din profil nedan.

Account Manager

Vill du komma in i en organisation där du blir en otroligt viktig medarbetare, erbjuds stort eget ansvar samt där utvecklingsmöjligheterna är stora – då kanske denna roll som Account Manager på LOPPIgruppen är något för dig?!

LOPPIgruppen AB | Stockholm

Teamleader – Telefoni

Är du en person med mycket energi, vilja, driv och en otrolig målmedvetenhet? Vill du till ett bolag som satsar på sina anställda och där du kommer ha stora möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i din karriär. Är du sugen på att ta en roll som Teamleader? Då är Happy Boss rätt ställe för dig!

Happy Boss AB | Stockholm

Digital Marketing Manager

Nu söker vi en grymt duktig Digital Marketing Manager som vill vara med och se till att måååånga fler unika barn, i många fler skolor, städer och länder, kan få bra verktyg för sitt unika lärande.

Unikum - Unikt lärande AB | Stockholm

Key Account Manager

Vill du vara med på en spännande resa där du kommer att vara en otrolig viktig spelare? Nu söker vi en KAM som ska vara med och ta REQS till näsa nivå.

REQS AB | Stockholm