Vi lägger inte upp alla våra uppdrag på hemsidan, så är du ute efter nya utmaningar slå oss en signal så pratar vi mer. Du kan också registera din profil nedan.

VD

Söker en säljande VD till ett bolag som vill ta nästa steg. Är du rätt person för denna utmaning?

Tactile Rugged Computers AB | Stockholm

Account Manager

Det är helt rätt tjänst för dig som älskar försäljning, älskar att utvecklas och älskar att ha möjligheten att tjäna pengar.

Happy Boss AB | Stockholm

Bid Manager

Nu söker vi en grymt duktig Bid Manager som vill vara med och se till att många fler unika barn, i många fler skolor, städer och länder kan få nytta av bra verktyg för sitt unika lärande.

Unikum - Unikt lärande AB | Stockholm

Account Manager/IT-Säljare

Vill du vara en del i vår framgång? Vill du arbeta professionellt och ha roligt på jobbet? Vill du vara en del i vårt lag med fantastiska kollegor? Vill du ha möjlighet till ständig utveckling? Fortsätt läsa för då kanske denna roll är något för dig!

DSolution AB | Stockholm

Säljare

Nu söker vi dig som är en drivande och affärsinriktad säljare och som vill utvecklas i din nästa säljroll. Vi är idag ett härligt team av säljare och vill ha ytterligare en kollega som bidrar med god sammanhållning, mycket skratt samt någon som gillar att dela med sig och trivs i att jobba i team.

SBC | Stockholm

Affärsområdesansvarig

Söker i denna rektytering en affärsområdesansvarig för facility/lokalvård. Spännande roll i spännande bolag.

Happy Boss AB | Stockholm

Sales Manager

Nu söker vi en Sales Manager/Försäljningschef som ska ta en otroligt viktig roll i vårt företag. Vi har en idag en rutinerad säljorganisation som ska fortsätta utvecklas och behöver din hjälp!

Konfidentiell | Stockholm

Account Manager

Vill du komma in i en organisation där du blir en otroligt viktig medarbetare, erbjuds stort eget ansvar samt där utvecklingsmöjligheterna är stora – då kanske denna roll som Account Manager på LOPPIgruppen är något för dig?!

LOPPIgruppen AB | Stockholm